POTIČEMO RAD UDRUGA I DRUŠTVENIH AKTIVNOSTI

Donacije i pomoći

Svi znamo koliko treba pomoći bolesnima, sportašima, mladima i starijima, a vrlo često Općina nema mogućnosti pomoći svima. Stoga naši poduzetenici aktivno sudjeluju u financijskoj pomoći. Od 2015-2018 godine isplaćeno je donacija u visini od 2.1mil kuna, pretežito od Marina Punat grupe i povezanih društava.

Jaht klub Punat

Potičemo rad mladih kroz jedrenje i sportove na vodi, obzirom da imamo idealne uvjete za razvoj upravo tog sporta. Klub se financira 90% od sredstava poduzetnika, a 10% od proračunskih sredstava Općine. Posebno ističeno međunarodnu regatu Croatia cup i Košljun kup.

Udruga umirovljenika

Uvijek smo tu za naše starije, koje pomažemo u aktivnostima, izletima i društvenim događanjima. Svi umirovljenici slabijeg financijskog stanja dobiju poklon za Božić i Uskrs

Dječji vrtić Lastavica

Prilikom izgradnje vrtića značajna sredstva su izdvojena za pomoć u izgradnji, a svake godine pomažemo u nabavci novih igračaka i opreme

Pomoć bolesnoj djeci

Odlučili smo svakom bolesnom djetetu iz Punta, Stare baške i Otoka pomoći u liječenju. Stoga prema mogućnostima izdvajamo sredstva za pomoć. To nam je prioriet.

Udruga Puntarske užance

Nikada ne zaboravljamo i naše domaće običaje, pogotov ako su usmjereni za mlade. Pomažemo u organizaciji dječjeg zimskog grada, koncerta, maškarama i raznim manifestacijama. Ne zaboravimo i poklone za sv. Nikolu, kojima uvijek razveselimo djecu.

Udruga mladih Fenix

Aktivnosti mladih uvijek su nam na prvom mjestu, stoga podupiremo rad udruge Fenix, koja ima niz manifestacija događanja, da nam se mladi ne gube po kafićima.

Osnovna škola

 Uvijek smo bili tu za školu, pa pomažemo svim školarcima za završni izlet prije polaska u srednju školu.

Boćarski klub

Vrlo aktivan sportski klub, kojeg pomažemo u organizaciji natjecanja i izletima.

Nogometni klub

Potičemo i razvoj našeg najpopularnije sporta, tako da su kod nas dobrodošli svi klubovi sa otoka Krka.

Udruga veterana domovinskog rata

Nikada nećemo zaboraviti žrtvu naših boraca koji su riskirali svoje živote kada je bilo najpotrebnije, stoga ćemo i dalje poticati aktivnosti udruge.

Udruga moj otok

Svi projekti koji su za dobrobit i očuvanje prirode su kod nas dobrodošli. Od nje živimo i ona je temelj razvoja turizma u našem mjestu.

Udruga KLO Gromače

Problem ovisnosti u društvu sve je veći, a prevencija je najbolji lijek. Svake godine se na otoku održava seminar na temu ovisnosti, kojeg sufinanciramo.

ŠRD arbun

Ribarenje i sportsko ribarenje je uvijek bilo važno u našim krajevima pa ih želimo i dalje poticati pogotovo u sportskim natjecanjima.

Puntarska draga svima nam draga

Svake godine podupiremo rad ekoloških akcija, a jedan od prioritea je produbljivanje ulaza u Puntarsku dragu, koje je Marina Punat Grupa dosada financirala preko 1 mil kuna te se prokopala 100x13m. Podupiremo nastavak radova u suradnji s Općinom.

Kud Punat

Svake godine pomažemo u radu kluba za promocije, predstave i putovanja.

...

...

...

....