OMOGUĆITI ĆEMO RAZVOJ SVIM PODUZETNICIMA

Prostorni planovi

Prostorni planovi su temelj razvoja svakom mjesta/grada. Kroz izmjene i dopune prostornih planova želimo omogućiti svim gospodarstvenicima razvoj svojeg poduzetničkog pothvata s naglaskom na razvoj turzima i malog i srednjeg obrtništva.

Izmjene planova

Koliko puta Vam se dogodilo da ste htjeli izmjeniti nešto u urbanističkom planu da bi te mogli graditi, rekonstruirati, a da ste odbijeni ili da niste uopće znali da se mijenja urbanistički plan? U izradu planova želimo maksimalno uključiti sve gospodarstvenike i mještana, i pružiti im stručnu i tehničku pomoć u rauzmijevanju planova.

Vratiti ćemo poduzetničku zonu

Poduzetnička zona već je nekoliko puta izbačena iz prostornih planova, bez ikakvog obrazloženja. Mi ju želimo realizirati i osigurati prostor svim zainteresiranima.

Omogućiti gradnju mali obiteljskih hotela i kampova

Svaka obiteljska kuća sa nekoliko apartmana ima potencijala za postati mali obiteljski hotel u kojem svi rade i žive od svog posla. Slično je i sa malim kampovima koji mogu biti prave male oaze sa 5*.

Razvoj nautičkog turizma i hotelskog smještaja te kampova

Želimo pomoći većim tvrtkama da realiziraju svoje razvojne planove i investiraju kako u svoje objekte tako i u javne prostore. Posebno ističimemo Marinu Punat, Hotele Punat, obiteljskim hotelima.

Razvojni plan Marina punat grupe

Marina Punat Grupa planira uložiti preko 150 mil kuna u budući razvoj, od čega će Općina uprihodovati više od 20mil komunalnog doprinosa, zaposliti 40 novih djelatnika, oplemeniti turistička ponuda cijelog mjesta i povećati konkurentnost i atraktivnost.

Hoteli punat

Hoteli punat napravili su velika ulaganja u hotel u centru mjesta, podržati ćemo ih i udaljnjim planovima uređenja kampova i podizanju kvalitete.

Obiteljski hoteli

Obiteljski hoteli i pansioni temelj su razvoja budućeg turizma Punta. Po uzoru na hotel Kanajt, želimo omogućiti da svaki objekt može oplemeniti ponudu dodatnim sadržajima: bazenom, wellnessom, fitnessom i sl.